André Rieu - André & Friends: Live In Maastricht
André Rieu - André & Friends: Live In Maastricht
Zene
André Rieu - André & Friends: Live In Maastricht
  • (André Rieu 2017-es maastrichti koncertje (felvételről))

  • Rendező: André Rieu
  • Főszereplők:
  • Időtartam: 3 óra 5 perc
  • Korhatár: KN - Korhatárra való tekintet nélkül megtekintethető.
  • Bemutató: 2017.07.22.

 

Röviden a filmről

A bizalmasan csak „Keringőkirály”-nak nevezett André minden évben több ezer rajongó előtt adja koncertjét szülővárosában, a gyönyörűséges, középkori emlékeket őrző holland Maastrichtban. Az idei, 2017-es mozis közvetítés az eddigi leglátványosabbnak ígérkezik.

Mint mindig, Andrét a híres Johann Strauss Orchestra kíséri, évről évre ugyanazok a szopránok és tenorok lépnek föl, de minden évben más sztárvendégek vállalkoznak szóló feladatokra.

A világ élő színpadi közvetítései közül az André Rieu-koncertek szinte a legnépszerűbbek. A zenész személyes karizmáját is felhasználja, hogy minden korosztály számára felejthetetlen, humorral, muzsikával és érzelmekkel teli estét varázsoljon. Adja át magát a rabul ejtő atmoszférának, ami a világ négy sarkából vonzza Maastrichtba a nézőket, hogy együtt élvezzük a zenét és a táncot, hogy együtt sírjunk és nevessünk!

André ezt üzeni szeretett közönségének: „Ki nem tudom mondani, mennyire örülök, hogy júliusban ismét a mozikba kerül a szülővárosomban, Maastrichtban adott koncertem. Nagyszerű este lesz, ígérem, felejthetetlen zenei csemege! Nem tud Maastrichtba utazni? Akkor mi megyünk Önhöz, az Önhöz közel eső moziba!”

Mint mindig, a programban lesz egy házigazda, aki közvetlenül a koncert után exkluzív interjút készít Andréval, amit csak a mozis közönség élvezhet. A koncert körülbelül háromórás lesz egy tizenöt perces szünet

Jegyár 2000.-

 

Előzetes

André Rieu - André & Friends: Live In Maastricht

 

Jegyrendelés

Ha szeretnél mozijegyet rendelni, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

Szombat
július 29.

Műsoron

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.