KISS Rocks in Vegas
KISS Rocks in Vegas
Zene
hamarosan
KISS Rocks in Vegas
  • (KISS Rocks in Vegas)

  • Rendező: .
  • Főszereplők: Gene Simmons,Paul Stanley
  • Időtartam: 2 óra
  • Korhatár: KN - Korhatárra való tekintet nélkül megtekintethető.
  • Bemutató: 2017.09.17.

 

Röviden a filmről

A zenekar fennállásának 40. évfordulóját ünneplő világ körüli turné során készült felvételbe szó szerint beleremegett Las Vegas. A Rock and Roll Hall of Fame előadói 2014 Novemberében A The Joint at Hard Rock Hotel and Casinot hódították meg. A bűnök városát felejthetetlen KISS klasszikusok izzították fel, melyeket a zenekar 44 albumának legjavából válogattak össze: “Rock And Roll All Night,” “Detroit Rock City,” “Shout It Out Loud,” “Love Gun,” és még sorolhatnánk. Pirotechnikai bravúrokkal kiegészítve ez a film hűen visszaadja azt a tüzet, elektromosságot és megismételhetetlen rock-élményt, amik miatt a KISS világszerte százmilliós eladásokat tudott elérni.

“Megmutattuk Vegasnak, mi az igazi rock ‘n’ roll! És mindezt közvetlenül az arcokba! Emberközelibb, személyesebb koncertet adhattunk, szerintem a rock and roll rajongóknak bejön majd az élmény – amit csak a KISS-től kaphatnak meg!” – mondta Paul Stanley.

“KaBOOM! Akkorát szólt a Joint at The Hard Rock in Vegas mint még talán soha. Nagyon büszkék vagyunk erre a koncertre, és tudjuk, hogy Ti is el lesztek ájulva!” -Gene Simmons

A KISS nem véletlenül volt négy évtizeden keresztül a zeneipar elmozdíthatatlan eleme, 2015-ben elnyerték a megtisztelő ASCAP Founders Award-ot is. Több mint 40 évnyi, rekordokat döntögető világ körüli turné után, a KISS-hadsereg hűséges tagjainak köszönhetően a zenekar gigászi energiákat felszabadító élő koncertjének felvételével újabb generációkat hódíthatnak meg. Nagyképernyőn, kiHANGOSítva: KISS Rocks Vegas.

 

Előzetes

KISS Rocks in Vegas

 

Jegyrendelés

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Műsoron

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.