Médiaajánlat

Hirdetési lehetőségek a Csepeli Moziban

Reklámspot

Üzlete, vállalkozása olyan multinacionális cégek mellett tud megjelenni a vásznon, mint például a Pepsi – a kisvállalkozások számára is megfizethető áron. A reklámspot elkészítése sem bonyolult, így ez a hirdetési forma mindenki számára elérhető, mégis egyfajta presztízst kölcsönöz cégének.

A moziban vetített reklámspotok nagy előnye, hogy a néző nem tud elkapcsolni, átsiklani a reklám felett, mivel azokat a filmelőzetesek után, közvetlenül a film előtt vetítjük, a spot vetítésekor már minden néző elfoglalta helyét a teremben, és a vászonra figyel. Így a reklám rendkívül hatékony.

A reklámspotok képanyaga a mozivásznakon kívül az előcsarnokban elhelyezett TV-ken is vetítésre kerül, random módon az előzetesek között, ami óránként 2-3 alkalmat jelent.

A hirdetési anyag lehet videó vagy egy egyszerű kép hanggal – max. 30 mp terjedelemben. A spot anyagának elkészítését alapvetően megrendelőinkre bízzuk, de a hanganyag elkészítésében, illetve a kész anyag átírásában DCI formátumba (ami vetítőgépeinken lejátszható) tudunk segítséget nyújtani.

Hirdetőtábla

Hirdetését nyomtatott formában is elhelyezheti a lobbyban, a mozi előcsarnokában és folyosóján B1-es, azaz moziplakát méretű, világító plakáttartóinkban. A plakát kreatív elkészítését Önökre bízzuk, legyártásában tudunk segíteni, de ennek költsége a megrendelőt terheli.

A Kultik Mozihálózat tagjai vagyunk, több évtizedes moziüzemeltetési tapasztalattal a hátunk mögött. Országos mozihálózatunk többi mozijában is van lehetőség a hirdetésre.

Ha ajánlatot szeretne kérni, adja meg elérhetőségét az alábbi űrlapon, és kollégánk 48 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

 

Ajánlatot szeretne kérni?

Adja meg elérhetőségét az alábbi űrlapon, és kollégánk 48 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

 
 
 
 
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.