Hírek

2023. szept. 20

Bemutatták a november 30-tól az ország összes mozijában látható film plakátját!

Rendkívüli mozis eseményre készülnek a magyar filmrajongók és a hazai filmes közvélemény: november 30-án kerül a mozikba a SEMMELWEIS című film, amely az Oscar-díjra jelölt filmes mester, Koltai Lajos új rendezése.

Bővebben
2023. szept. 15

Taylor Swift a tengerentúlon elűzte Az ördögűző: A hívőt

Egy héttel korábban kerül a mozikba Amerikában Az ördögűző: A hívő, erről a filmet gyártó producercég tulajdonosa, Jason Blum adott hírt a Twitteren, amit a filmet forgalmazó Universal Pictures is megerősített.

Bővebben
2023. szept. 07

A legendás négylábú jövőre visszatér a mozikba

Az első rész egy klasszikus "Lassie" történeten alapult, nevezetesen a "Lassie hazatér" című könyvön, az "Állati mentőakció" című filmmel a rendező egy saját történetet visz vászonra.

Bővebben
2023. aug. 31

Fokozódik a helyzet: az Oppenheimer sztárja kiütheti DiCapriót az Oscar-versenyben

Messze még az Oscar-osztás, de a szakemberek és a filmrajongók már hevesen latolgatják az esélyeket. A Yahoo Entertainment 19 szakértőt foglalkoztat GoldDerby nevű szekciójában, akik mérlegelik az esélyeket, és a regisztrált felhasználók is szavazhatnak.

Bővebben
2023. aug. 24

Az összes rakétáját begyújtja a Mancs őrjárat

Idén tízéves a Mancs őrjárat című animációs sorozat, és jön a folytatás: készül a 11. évad, ahogyan a spinoff, a Rubble & Crew is megkapja a maga második évadját.

Bővebben