Médiaajánlat

Hirdetési lehetőségek a KULTIK CSEPEL Moziban

OnScreen hirdetések

Hirdessen a mozivásznon! A moziban vetített reklámspotok nagy előnye, hogy a néző nem tud elkapcsolni, átsiklani a reklám felett, mivel azokat a filmelőzetesek után, közvetlenül a film előtt vetítjük, a spot vetítésekor már minden néző elfoglalta helyét a teremben, és a vászonra figyel. Így a reklám rendkívül hatékony.

A reklámspotok képanyaga a mozivásznakon kívül az előcsarnokban elhelyezett TV-ken is vetítésre kerül, random módon az előzetesek között, ami óránként 2-3 alkalmat jelent.

A hirdetési anyag lehet videó vagy egy egyszerű kép hanggal – max. 30 mp terjedelemben. A spot anyagának elkészítését alapvetően megrendelőinkre bízzuk, de a hanganyag elkészítésében, illetve a kész anyag átírásában DCP formátumba (ami vetítőgépeinken lejátszható) tudunk segítséget nyújtani.

OnScreen reklámkampányok összeállításában a mozink szívesen segít.

OffScreen hirdetések

Hirdetését nyomtatott formában is elhelyezheti a lobbyban, a mozi előcsarnokában és folyosóján B1-es, azaz moziplakát méretű plakáttartóinkban. Mozinkban lehetőség van standy, illetve padló-, tükör- vagy üvegmatrica kihelyezésére is. A hirdetés kreatív elkészítését Önökre bízzuk, legyártásában tudunk segíteni, de ennek költsége a megrendelőt terheli. Mozinkban lehetőség van további offscreen hirdetésekre is, mint például szórólap, termékminta osztás, kóstoltatás, vagy más hostess promóció megvalósítására.

A Kultik Mozihálózat tagjai vagyunk, több évtizedes moziüzemeltetési tapasztalattal a hátunk mögött. Országos mozihálózatunk többi mozijában is van lehetőség a hirdetésre.